Advertisement

Kandilli Rasathanesi Açıklama - SON DAKİKA HABERİ! Çorum'da şiddetli deprem! Kırıkkale ... / Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof.

Kandilli Rasathanesi Açıklama - SON DAKİKA HABERİ! Çorum'da şiddetli deprem! Kırıkkale ... / Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof.. Özener, şu anda da deprem oldu. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof. En yükseği 4,9 olmak üzere 21 artçı deprem meydana geldi. dedi. Son 30 yıldaki 4 ve 4.5'luk depremlere bakarsak daha çok doğu ve batı segmentinde olduğunu görüyoruz. Haluk özener, canlı yayında açıklama yaparken bir deprem daha meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nden açıklama esnasında canlı yayında deprem olması dikkat çekti. İstanbul'da ciddi paniğe neden olan depremin ardından boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden depremle ilgili açıklama yapıldı. Özener açıklama yaptığı sırada ise deprem olduğunu belirten alarm sesi birkaç kez duyuldu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof. Haluk özener, elazığ'ın sivrice ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin, bu büyüklükte depremleri bu bölgede tekrar görme olasılığımız var.

SON DAKİKA HABERİ! Çorum'da şiddetli deprem! Kırıkkale ...
SON DAKİKA HABERİ! Çorum'da şiddetli deprem! Kırıkkale ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden açıklama yapıldı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof. Kandi̇lli̇ rasathanesi̇nden korkunç açiklama.i̇şte detaylar.kandi̇lli̇ rasathanesi̇ açikladi türki̇ye ve i̇stanbul!kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü özener: Yine kandilli'nin geçtiği verilere göre 3.4 büyüklüğünde bir sarsıntı meydana geldi. Orta segmentin üzerinde şu anda bir deprem görmüyoruz. dedi. Elazığ'ın sivrice ilçesi merkezli saat 20.55'de kandilli rasathanesi'nin verilerine göre 6.5, afad verilerine göre ise 6.8 büyüklüğünden deprem meydana geldi. İstanbul'da meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden açıklama geldi.

İstanbul'da büyük paniğe neden olan 26 eylül depremine ilişkin yeni ve çarpıcı bilgiler ortaya çıkıyor.

Haluk özener, kandilli rasathanesi'nde canlı yayında açıklama yaparken deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi, i̇stanbul'da yaşanan depremlerle ilgili açıklamada bulundu. İstanbul'da büyük paniğe neden olan 26 eylül depremine ilişkin yeni ve çarpıcı bilgiler ortaya çıkıyor. Özener, şu anda da deprem oldu. .bölgesel deprem ve tsunami i̇zleme merkezi müdürü dr. Kandilli rasathanesi açıklama yaparken deprem oldu video. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü müdür yardımcısı doç. Kandilli rasathanesi'nde açıklama yapılırken deprem oldu. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ege, akdeniz, karadeniz ve bağlantılı denizlerde tsunami uyarı merkezi servis sağlayıcısı. Haluk özener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: İstanbul'da ciddi paniğe neden olan depremin ardından boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden depremle ilgili açıklama yapıldı. Kandilli rasathanesi'nin açıklaması sırasında canlı yayında deprem oldu.

İstanbul'da meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden açıklama geldi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof. Canlı yayında yaşanan depremin büyüklüğü 3,6 olarak ölçüldü. İstanbul'da meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden açıklama geldi. Haluk özener, elazığ'ın sivrice ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin, bu büyüklükte depremleri bu bölgede tekrar görme olasılığımız var.

Kandilli Rasathanesi'nden son dakika açıklama: Manisa'da ...
Kandilli Rasathanesi'nden son dakika açıklama: Manisa'da ... from i.ytimg.com
Haberler gündem haberleri son dakika: Bugün de tsunami meydana geldi. İstanbul'da meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden açıklama geldi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof. Haluk özener, i̇stanbul'da 5.8'lik deprem sonrası açıklama yapmak üzere kameralar karşısına geçti. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden açıklama yapıldı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi, i̇stanbul'da yaşanan depremlerle ilgili açıklamada bulundu. .bölgesel deprem ve tsunami i̇zleme merkezi müdürü dr.

Doğan kalafat kandilli rasathanesi'nde, elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yaptı.

Ülkemizde deprem olduktan sonra gözler her zaman kandilli rasathanesi'ne döner. Kandilli rasathanesi'nin müdürü olan prof. Canlı yayında yaşanan depremin büyüklüğü 3,6 olarak ölçüldü. Canlı yayında yaşanan depremin büyüklüğü 3,6 olarak ölçüldü. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi müdür vekili prof. Haluk özener, dün afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) tarafından büyüklüğü 5.8 olarak açıklanan i̇stanbul depremiyle ilgili olarak açıklama yaptı. Kandilli rasathanesi'nde konu hakkında açıklama yapıldı. Haluk özener ise kandilli rasathanesi'nin tarihi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Haberler gündem haberleri son dakika: İstanbul'da ciddi paniğe neden olan depremin ardından boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden depremle ilgili açıklama yapıldı. Kandilli rasathanesi açıklama yaparken deprem oldu video. Bugün deprem oldu ve gündeme bir anda düştü. Haluk özener, dün i̇stanbul'da gerçekleşen 5.8 büyüklüğündeki silivri merkezli depreme ilişkin açıklama yaptı.

Haluk özener ise kandilli rasathanesi'nin tarihi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Son 30 yıldaki 4 ve 4.5'luk depremlere bakarsak daha çok doğu ve batı segmentinde olduğunu görüyoruz. Özener, şu anda da deprem oldu. Haluk özener, dün i̇stanbul'da gerçekleşen 5.8 büyüklüğündeki silivri merkezli depreme ilişkin açıklama yaptı. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü yaşanan depremle ilgili açıklama yaptı.

Son Dakika Haberi: Kandilli Rasathanesi'nden Bingöl ...
Son Dakika Haberi: Kandilli Rasathanesi'nden Bingöl ... from isbh.tmgrup.com.tr
Haluk özener, canlı yayında açıklama yaparken bir deprem daha meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin 4.6 şiddetinde olduğu açıklandı. İstanbul'da meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden açıklama geldi. Bugün de tsunami meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden açıklama yapıldı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof. Özener, şu anda da deprem oldu. Kandilli rasathanesi'nin açıklaması sırasında canlı yayında deprem oldu.

Haluk özener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden açıklama yapıldı. O da küçük bir tsunamiydi. Kandilli rasathanesi'nin açıklaması sırasında canlı yayında deprem oldu. Haluk özener ise kandilli rasathanesi'nin tarihi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof. Haluk özener, dün i̇stanbul'da gerçekleşen 5.8 büyüklüğündeki silivri merkezli depreme ilişkin açıklama yaptı. Orta segmentin üzerinde şu anda bir deprem görmüyoruz. dedi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof. Marmara denizi silivri açıklarında olan 4.6 büyüklüğündeki depremle ilgili kandilli rasathanesi'nde açıklama yapıldı. Haluk özener, kandilli rasathanesi'nde canlı yayında açıklama yaparken deprem meydana geldi. Haluk özener'in açıklamalarının satır başları şöyle; Doğan kalafat kandilli rasathanesi'nde, elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yaptı. Canlı yayında yaşanan depremin büyüklüğü 3,6 olarak ölçüldü.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü müdürü prof kandilli rasathanesi. Özener açıklama yaptığı sırada ise deprem olduğunu belirten alarm sesi birkaç kez duyuldu.

Posting Komentar

0 Komentar